Skattegårdsvägen 130

Kontor, 696 m2, Stockholm, Vinsta

Lagret har fina öppna ytor, fräscha ytskikt och en takhöjd mellan ca 3-4 meter. Den större lagerytan är beläggen 1 tr upp och nås via trapp och varuhiss. Det är även möjligt att hyra en del av lagerytan i markplan om så önskas. Bra lastyta innanför de två portarna med lastkaj utanför.

Det finns möjlighet att även hyra kontor om totalt ca 696 kvm i byggnaden på plan 1 om så önskas. Kontorsdelen har en rumsindelad planlösning och här finns även omklädningsrum. Planlösningen är dock flexibel och kan till viss del öppnas upp ifall ett öppnare kontor önskas. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar samt parkettgolv och textilmattor. Här finns möjlighet att skapa ett optimalt kontor för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa efter önskemål.

Lager, kontor, viss träning, lättare produktion- och industriverksamheter fungerar här!

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten för vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör samt dra in fiberoptiskt nätverk lokalen.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig för bilburna med närheten till Bergslagsvägen som är den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Det är också goda kollektiva kommunikationer med endast några minuters promenad till Johannelunds T-banestation (grön linje). Bra bussförbindelser; linje 116 inom kort gångavstånd
(Vällingby-Spångastation), linje 179 inom gångavstånd (Vällingby - Spånga -Tensta - Kista – Sollentuna) och buss 543 (Vällingby - Vinsta - Jakobsberg).

Service

I närområdet finns livsmedelsbutiken Vinsta Gross. Det är gångavstånd till Läkarmissonens secondhandbutik, Vinsta Handelsplats med bl.a. Coop Forum, Sigge Cykel och Colorama. Flera trevliga restauranger finns i närområdet och promenadavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309292