Sankt Göransgatan 126

Kontor, 200 - 615 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalen i bv om ca 200 kvm har en helt egen entréingång direkt från husets huvudentré. En vårdmottagning eller vårdcentral skulle här kunna få en mycket bra egen entré
med plats för reception och väntrum. Det är även möjligt att nyttja entrén via trapphuset som huvudentré vilket skulle möjliggöra 1-2 extra behandlingsrum. Via denna entré är det även möjligt att ta in bårar.

Denna lokal har en rumindelad planlösning som utgörs av 8-9 rum alternativt ca 6-7 rum om den egna entrén i anslutning till husets huvudentré nyttjas. Ett normalstort behandlingsrum är ca 18 kvm och det är möjligt att bygga om ett sådant rum till två behandlingsrum om fler och mindre rum önskas.

Lokalen på plan 1 om ca 415 kvm har även den en rumsindelad planlösning. Denna lokal har även en egen ingång direkt ut till husets lastkaj. Här kan ca 14 behandlingsrum skapas och ännu fler om vissa rum byggs om till två rum.

Naturligtvis kommer lokalen att uppfylla landstingets tillgänglighetskrav.

Hyresvärden kommer att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål och verksamhetens behov både vad gäller materialval och planlösning. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionskick.

Det kommer att bli lyxiga wc och rwc med dusch samt ett nytt exklusivt pentry för personalen. Handfat kan installeras i rummen där det behövs.

Hyresvärden vill gärna skapa Stockholms bästa vårdcentral här!.

Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där din personal definitivt kommer att trivas! Lokalen passar i synnerhet som vård- eller skönhetsklinik samt vårdcentral vilket är verksamheter som kommer att vara ett gott komplement till de övriga verksamheterna som finns i huset idag.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör. Uppvärmning: Fjärvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Barnhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Övrigt

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317736

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen