Sankt Göransgatan 126

Kontor, 275 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalen på plan 10 är den sista lediga ytan i huset som passar för en vårdmottagning. Lokalen har en fantastisk utsikt och en rumsindelad planlösning. Här finns idag 7 rum varav 3 större och ett med en vacker öppen spis (se planritningen). Rummen är avdelningsbara ifall fler behandlingsrum önskas. Handfat kan själklart installeras i rummen. Fastighetsägaren gör gärna lite lyxigare anpassningar vad gäller materialval, pentry och våtutrymmen. Lokalen anpassas helt efter önskemål och kommer att hyras ut i nyproduktionsskick med lyxig känsla. Detta gäller för lokalen i helhet men i synnerhet standarden på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där din personal definitivt kommer att trivas! Lokalen passar i synnerhet för en vårdmottagning.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör.

Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 308768

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen