Dokument

Plan 5, 195 kvm

Sankt Eriksgatan 119

Kontor, 195 m2, Stockholm, Vasastan

Kontor i historisk miljö!

Den lite putslustige skulle säga att Vin & Sprits gamla huvudkontor är berusande fina - byggnaden lokalerna arkitekturen från 1923. Men också möjligheterna och läget. Grönstedtska Palatset även kallat Vinlagret ligger där S:t Eriksgatan möter Norra Stationsgatan. Läget valdes med omsorg för sin närhet till järnvägen med tanke på vinet som kom lastade i tankar i på godsvagnar. Ser man till dagens framväxt av staden kan man konstatera att läget var valt med god framsynthet. I Hagastaden där innerstan smälter ihop med Solna utvecklas nya bostäder kontor näringsliv forskning utbildning service kommunikation och parkmiljö för att göra Stockholm större. Nyktert uttryckt: Ett framtidsläge. Inspirerande vackert och funktionellt där gamla lokaler möter den nya tidens människor med den nya tidens behov. Avtal skrivs på 5 år. Välkommen att ta kontakt för visning!

Omgivning

Hagastaden är en ny stadsdel under utveckling och är ett av Stockholms framtidsområden som redan attraherar både nya företag och boende. Här byggs både kontor, bostäder och akademi då området även är ett av Stockholms prioriterade Life Science områden. Samhällsservicen håller på att byggas ut och redan idag är området väletablerat med livsmedelsbutiker, gym, restauranger, caféer m.m.

Planlösning

En unik lokal med industrikänsla och modern planlösning där öppet landskap rumsindelning och konferensytor är smart och smakfullt planerade. Luftigt och ljust. Helhetsupplevelsen är det som gör dessa lokaler speciella. Att anlända från utsidan ger en känsla av vördnad fascination och storslagenhet. När du väl är inne förändras upplever du hela sammanhanget: en modern lustfylld miljö med inspirerande atmosfär signerad av nutid. En plats i historien som är väl lämpad för att skapa framtiden där det kulturhistoriska värdet anses vara mycket högt och värt att bevara. En stadsbyggnadsmässig pärla!

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som stod klar 2017. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten.

Service

I fastigheten finns ett stort parkeringsgarage. I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.

Kontakta Annonsör

Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Vasastan

Liknande lediga lokaler i Vasastan