Sankt Eriksgatan 117

Kontor, 8 m2, Stockholm, Hagastaden

I hjärtat av Hagastaden finns möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser eller mindre rum.

Omgivning

Omgivning/natur

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Närservice

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.

Kommunikationer


Odenplans respektive St Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och Citybanan stannar vid Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Härden 16

Byggår

1940

Renoveringsår

1986

Våningsplan

5 av 10

Planlösning

Kontorsrum i olika storlek med gemensamma ytor som lounge och pentry.
Rummet är 8 kvm det finns också möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser eller ett eget rum i ett ljust öppet kontorslandskap.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Lennart Öberg
070-678 01 89
lennart.oberg@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagastaden