Sankt Eriksgatan 113

Kontor, 1005 m2, Stockholm, Hagastaden

Modernt kontor i Hagastadens industrikvarter.
I det historiska huset som 1934 byggdes åt Sara-koncernen finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan med upp till ca 80 arbetsplatser. Huvudentrén ligger på St Eriksgatan 113 men även porten på Hälsingegatan 26 går att nyttja.
Lokalen stäcker sig över hela våningsplanet och de 48 dubbel-fönster som kantar lokalen ger fri utsikt och ett generöst ljusinsläpp hela dagen. Ytorna är nyrenoverade och håller god standard. Arbetsytorna ligger öppet längs fasad medan mötesrum, konferensrum och en stor härlig umgängesyta med kök är centrerat till lokalens mitt. Högst upp i huset finns en stor takterrass med hänförande utsikt över hela stan. Som hyresgäst nyttjar du den terrassen fritt under årets alla dagar. Välkomna upp!

Omgivning

Omgivning/natur

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana stadsliv.

Närservice

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Kommunikationer


Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid St Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Härden 14, Sarahuset (Hus 810)

Våningsplan

2

Planlösning

Hjärtat av lokalen är det stora köket. Runt detta sträcker sig arbetsytor längs fönster-fasaderna och med en god blandning av mötesrum, konferensrum och tysta rum är lokalen väl lämpad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Välkomna!


Hiss

JaKontakta Annonsör

Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson
Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 85 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 318788

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden