Sandhamnsgatan 63

Kontor, 600 m2, Stockholm, Gärdet

Planlösningen utgörs i största del av öppet kontorslandskap men här finns även några enskilda kontor och mötesrum av varierande storlek. Från matsalen finns en egen balkongdörr ut mot en gård som endast denna lokal har access till. Här finns möjlighet att skapa en riktigt trevlig egen terrass. Lokalen har idag en fin, modern standard och kan hyras i befintligt skick. Fastighetsägaren är även öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och verksamhet.

Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta samt akustikplattor i tak. I korrodorstråken där installationerna är dragna är det takraster med infälld belysning. Lokalen har en bra akustik samt moderna glaspartier som avskiljer rummen ut mot korridorsstråken.

Modern kyla och ventilation. Fiber finns indraget till fastigheten.

Sammantaget är detta en mycket trivsam lokal där personalen definitivt kommer att trivas!

Omgivning

Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Kommunikationer

Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Service

I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt att det kommer att öppnas ett café här inom kort med försäljning av kaffer och enklare förtäring.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

I huset finns även följande ytor lediga:

Sandhamnsgatan 63; Hela våningsplan om totalt ca 2260 som kan avdelas på ca 700 kvm, 800 kvm alternativt ca 1530 kvm på 1 tr. Lokalen är idag en rå ytan som kan skräddarsys efter önskemål och verksamhet. Lasthiss direkt upp till lokalen från källarplanet där lagerytor finns att hyra!
Se annons: https://objektvision.se/Beskriv/188012079

Sandhamnsgatan 63; Nybyggda våningsplan om ca 819 kvm på plan 4 och ca 832 kvm på plan 5. Med egna terrasser med härlig utsikt över Gärdets grönområden. Våningsplanen kan minskas i storlek med ca 200 kvm.
Se annonserna; https://objektvision.se/Beskriv/188002901 och https://objektvision.se/Beskriv/188002905

Sandhamsgatan 61; Kontor på ca 458 kvm, se annons: https://objektvision.se/Beskriv/188013910

Tegeluddsävgen 92, ca 1070 kvm. Lokal lämplig för showroom eller uställning i kombination med kontor.
Se annonsen: https://objektvision.se/Beskriv/208019559

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman om du vill veta mer om husets vakanta lokaler eller om du önskar boka en tid för visning. Tel: 0733-24 35 23

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302109

Liknande lediga lokaler i Gärdet