Röntgenvägen

Kontor, 534 m2, Stockholm, Solna

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar.
Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand.
Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Övrigt

Origo – ett nytt kvarter i Solna strand. I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram. Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor, utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster.
Origo blir en mittpunkt och en attraktiv, välkomnande, dynamisk plats där människor kan mötas och trivas.
Inflyttningen påbörjas 2023.
Högt uppe i byggnaden finns flera takterrasser som bjuder på en fantastisk utsikt. Terrasserna är både interna och externa, beroende på plan och läge. Här kan man äta sin lunch, arbeta, ha ett möte eller bara ta en paus.
På en av takterrasserna hittar man också en takbar med milsvid utsikt, en välkomnande och föränderlig plats, som kan användas året runt för möten och events.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070...
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna