Rökerigatan 20

Kontor, 355 m2, Stockholm, Johanneshov

Välplanerad och fräsch lokal med idealisk kommunikationsläge. Möjlighet finns för en omomsad verksamhet att hyra lokalen!
OM LOKALEN

Möjlighet finns för en omomsad verksamhet att hyra lokalen!

Med ett mycket lättillgängligt läge från Södra länken ligger denna lokal om cirka 355 m², fördelat på två plan. Lokalen har en blandad planlösning med rum i varierande storlek samt öppna ytor. Intill entréerna finns utrymme för väntande besökare samt tre st WC. Lokalens pentry ligger strategiskt placerad och anslutning finns en rymlig yta med utrymme för matbord och/eller soffgrupp. Stora fönsterpartier och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för både medarbetare samt kunder. Lokalen har två egna entréer, som även kan nås med hissen direkt in i lokalen. Det finns även en spiraltrappa, mellan våningsplanen, längre in i lokalen. Längre ner i annonsen finner ni en länk till planritningen, med förslag på hur lokalen kan disponeras.


SERVICE/OMGIVNING

Köpcentret Globen Shopping ligger inom kort gångavstånd med 50-tal butiker och restauranger. Här finns även banker, postservice, Systembolaget, SATS gym, apotek och läkarmottagning etc. Tele 2 arena ligger alldeles intill med sitt stora nöjesutbud. Hotell och konferensmöjligheter finns även att tillgå. Vill man istället njuta av naturen så är det några få minuters promenad till den lummiga Lindeparken och det är även gångavstånd till Blåsutparken.

KOMMUNIKATIONER

Slakthusområdets strategiska läge gör det väldigt lätt ta sig hit. Med bil är Ni endast ett par minuter når från Södra länken, Nynäsvägen och E4an för att sedan åka vidare norr- eller söderut. Om Ni föredrar att åka kommunalt så finns tunnelbanans gröna linje med stationerna Gullmarsplan och Globen inom gångavstånd. Passar det Er bättre att nyttja tvärbanan eller bussen, så nås också dessa från Gullmarsplan.

Notera att man även planerar den nya Tunnelbanestationen för Slakthusområdet, som då endast kommer vara ett stenkast bort.

Möjlighet finns att förhyra egna p-platser intill fastigheten.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se