Regeringsgatan 88

Kontor, 102 m2, Stockholm, City

Lokalarean fördelas på fem arbetsrum i varierad storlek, ett mindre pentry i korridoren samt wc med förrum för handfatet. Två av de större arbetsrummen vetter mot Regeringsgatan. Dessa rum har stora fönster, stuckaturer och vacker fiskbensparkett. Det är möjligt att flytta pentryt till rummet närmast balkongen. Lokalen har en vädringsbalkong som vetter mot innergården.
Lokalen har genomgående en generös takhöjd, högresta, stora fönster samt en bevarad gammaldags karaktär från det förra sekelskiftet såsom bevarade snickerier och takstuckaturer. Den generösa takhöjden sammantaget med att fönstren vetter åt två håll ger en härlig känsla av rymd och gör att lokalen upplevs ljus – här kommer definitivt personalen att trivas!
Säkerhet: Gallergrind finns.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen via Stockholms Stadsnät (som levererar 100-100 Mbit/s). Stokab har en avlämningspunkt i källaren och det är möjligt att välja bredbandsleverantör.

Ventilation: självdrag.

Omgivning

Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg. I lokalen ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av citypulsen som finns alldeles utanför dörren.

Kommunikationer

Gångavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Östermalms torg, Hötorget (d.v.s. både till grön och röd linje) samt flertalet busslinjer. Hötorgets t-banestation ligger närmast´(uppgången mot Olofsgatan och Tunnelgatan).

Service

Fastigheten ligger i centrala Stockholm med närhet till all tänkbar service och kommunikationer som det innebär. Huset inhyser Emils GastroBar & Restaurang i entréplan och ett stort antal trevliga restauranger och caféer finns i närområdet.

Övrigt

Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren i enighet med hyresgästs önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 102 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321854

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i City

Liknande lediga lokaler i City