Regeringsgatan 88

Kontor, 102 m2, Stockholm, City

Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum i varierad storlek, ett exklusivt socialt pentry i lokalens mitt vilket nuvarande hyresgäst själv satt in samt wc med förrum för handfat. De två större arbetsrummen vetter mot Regeringsgatan. Dessa rum har stora fina fönster, stuckaturer och vacker fiskbensparkett. I pentry och korridorstråk är ett exklusivt italienskt vitt klinkergolv inlagt med fiskbensläggning i pentryt.

Det finns en vädringsbalkong som vetter mot innergården.

Lokalen har en generös takhöjd, högresta fönster samt en bevarad gammaldags karaktär från det förra sekelskiftet såsom charmiga snickerier och takstuckaturer. Den generösa takhöjden sammantagen med fönstren åt två väderstreck ger en härlig känsla av rymd och gör att lokalen upplevs ljus – här kommer definitivt personalen att trivas!

Säkerhet: Säkerhetsdörr samt larm kopplat till Securitas. Hyresgäst som önskar överta larmet betalar själv för abonnemanget.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen via Stockholms Stadsnät (som levererar 100-100 Mbit/s). Stokab har en avlämningspunkt i källaren och det är möjligt att välja bredbandsleverantör.

Ventilation: självdrag.

Kommunikationer

Gångavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Östermalmstorg och Hötorget (d.v.s. både till grön och röd linje) samt flertalet busslinjer.

Service

Fastigheten ligger i centrala Stockholm med närhet till all tänkbar service och kommunikationer som det innebär. Huset inhyser Emils GastroBar & Restaurang i entréplan och ett stort antal trevliga restauranger och caféer finns i närområdet.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319651

Liknande lediga lokaler i City