Regeringsgatan 29

Kontor, 50 - 1200 m2, Stockholm, Norrmalm

Anläggningen har separata, låsbara kontorsrum i alla storlekar. Rummen är möblerade med skrivbord och stolar. Arkivskåp finns också tillgängliga beroende på land.
För tillfället finns följande tillgängligt:
10 Arbetsplatser i eget kontor på 12:e våningen
12 Arbetsplatser i eget kontor på 12:e våningen
36 Arbetsplatser i eget kontor på 6:e våningen med utsikt mot
Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har 2 interna mötesrum (som kan göras om till kontor). Mötesrummen är för 4, respektive 10 personer
55 Arbetsplatser i eget kontor på 6:e våningen med utsikt mot Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har 3 interna mötesrum (som kan göras om till kontor) för 4 personer
Anläggningens Faciliteter
Här finns personal på plats, allt från receptionist till anpassad support. Här finns ljudisolerade bekväma telefonrum för privata samtal. Det finns konferensrum som inkluderar AV-utrustning och oväntade detaljer som personliga tapeter och marmorbord. Då du hyr eget rum på anläggningen ingår även 12 credits per månad för att boka konferensrum samt hantering av post och paket.
Naturligtvis finns snabbt internet i form av trådbundet Ethernet eller säker wifi som inkluderar IT-support och möjlighet att logga in som gäst.
Kontorshotellet arrangerar professionella och sociala evenemang med allt från seminarier till paneldebatter med tankeledare och ost- och vinprovning.
Det finns städpersonal dygnet runt som håller anläggningen fräsch och fin.
Det finns alltid uppfriskande fruktinfuserat vatten för dig och dina gästers vätskebalans under dagen samt obegränsat färskrostat kaffe.
Varje våning har ett eget utrymme med företagsskrivare, kontorstillbehör och dokumentförstörare.
Det finns även gott om unika gemensamma utrymmen utformade för kreativitet, komfort och produktivitet och nätverkande.

Kommunikationer

I nära anslutning till fastigheten finns Kungsträdgårdens t-banestation och här passerar även spårvagn och flertalet busslinjer. Det tar ca 7 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter!

Service

De lugna caféerna och breda gångvägarna i Kungsträdgården ligger bara några minuter bort.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299550

Liknande lediga lokaler i Norrmalm