Dokument

Presentation Solna United
Presentation Pods
Planritning pods plan 15
Möbleringsförslag pods

Rättarvägen/Gårdsvägen

Kontor/Kontor/Kontor, 59 m2, Stockholm, Solna

Lediga pods på taket!
Pods, unika enskilda rum med en magnifik utsikt över Solna och Arenastaden. Ett hus för business och gemenskap.
Dessa rum inreds och används på det sätt som passar er verksamhet bäst. Några pods är fortfarande lediga för uthyrning. Priset för en större pod är 500 000 kr per år och för en mindre 250 000 kr per år.

Omgivning

Det bästa av två världar
Solna Uniteds läge precis öster om järnvägsspåren ger det bästa av två världar. Huset ligger i äldre lugna Solnakvarter, samtidigt finns butiker, restauranger och annan service bara några minuters promenad bort.

Både genuint och modernt
Kvarteren omkring Solna United har en småskalig genuin Solnakänsla. Här finns Solna station och funkishus. Samtidigt finns all tänkbar service bara några minuter bort. En gångbro över spåren ger snabb access till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Quality Hotel Friends.

Planlösning

En pod – ett rum på taket – kan vara en plats för tankar. Ett ställe att kunna samla sina tankar och bättre fokusera. Eller kanske är det platsen där tankarna ska fara och flyga med fart? Rum för diskussioner, brainstorming och där de bästa idéerna ska födas. Här kan kreativiteten flöda fritt och ohämmat med utsikten som bränsle. Det är här de bästa kundmötena hålls och ett ställe där man gärna stannar lite längre. Att ha en exklusiv pod på taket som sin bas vid Solna Station, skapar nya möjligheter.


Levande tak och entréplan.

Solna United är en inspirerande arbetsplats med unika lösningar, huset har takterrass med pods och ett välkomnande entréplan med olika nivåer.

Ett levande tak med pods
På Solna Uniteds tak finns terrasser och ett antal så kallade pods – små delvis glasade rum designade för jobb, möten och inspiration. Här kan man arbeta i grupp, ha kundträffar eller fira en framgångsrik affär.

De flesta pods knyts samman av servicegångar – du har alltid nära till kaffe, mat, och toaletter. Några av podsen är helt fristående, som lusthus. Det är bara hyresgästens fantasi som sätter gränsen för podsens funktioner. Vi ser framför oss allt från konferensrum till musikstudio. Eller varför inte ett växthus?

Entréplan med flera nivåer
Entréplanet erbjuder olika sorters ytor – en del lämpade för informella möten, andra för mer formella sammankomster. Det ger även möjlighet för företag att presentera sin verksamhet och sina produkter.

Planets olika nivåer knyts samman av en trappa som också fungerar som mötesplats. I den övre nivån finns bland annat restaurang, café och pods. Här kan även företag presentera sin verksamhet och sina produkter. I entréplanet finns ett antal inomhuspods – små mötesrum som är släkt med podsen på Solna Uniteds tak.

Kommunikationer

Ovanligt bra kommunikationer
Solna Uniteds entré ligger endast 130 meter från Solna station. Med tvärbanan tar du dig snabbt till Solna Centrum, Sundbyberg och vidare till Alvik. Pendeltåget tar resenärer till T-centralen via Odenplan på sex minuter. Området rymmer även hållplatser för ett tiotal busslinjer.

Service

På andra sidan spåren finns Mall of Scandinavia med 250 butiker, restauranger och ”Sveriges modernaste biograf” samt Quality Hotel Friends med 400 dubbelrum, konferensavdelning och skybar.

Övrigt

Hyresgäster i huset: Aga, Arla Foods, Bavaria, Fortum, Knightec, Sabis och Visolit

Läs mer på www.solnautd.se

Kontakta Annonsör

Fredrik Lantz
010-4481479
070-5578094
fredrik.lantz@skanska.se