Ranhammarsvägen 24

Kontor, 50 - 160 m2, Stockholm, Bromma

Nyproducerade kontorsrum i varierande storlekar med inlastningsmöjligheter via lasthiss.
I vacker industribyggnad finns nu möjlighet att hyra tre nyproducerade kontorsrum med varierande storlekar som ligger en trappa upp i huset. Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk, allt från ca 50 m² till ca 160 m².

Stora fönsterpartier och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö. Samtliga kontorsrum har förberetts med modern ventilation och kyla. Här har ni även tillgång till kök och toaletter samt dusch. Vid behov finns bra inlastningsmöjligheter via lasthiss.

Lokalen ligger med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära en modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning.
Välkommen att höra av dig för visning.

Mer om fastigheten
Ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet. Fastigheten har renoverats i omgångar och idag kan vi erbjuda ert företag moderna kontor med industrikänsla! I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma