Ranhammarsvägen 20

Kontor, 587 m2, Stockholm, Bromma

Fräsch lokal med industrikänsla som är öppen, ljus och ger en härlig känsla av rymd!
Högst upp i huset ges tillfälle att hyra en välplanerad kontorslokal om ca 587 m² som är öppen, ljus och ger en härlig känsla av rymd tack vare stora fönsterpartier i olika väderstreck samt generös takhöjd. Lokalen är i mycket gott skick.

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära till modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Parkeringsmöjligheter och kommunikationsvägar intill fastigheten.

Anpassningsbart efter dina behov.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

Mer om fastigheten
Ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet. Fastigheten har totalrenoverats och idag kan vi erbjuda ert företag moderna kontor samt showroom med industrikänsla! I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma