Ranhammarsvägen 20

Kontor, 760 m2, Stockholm

Unik möjlighet att hyra en läcker kontorslokal med moderna ytskikt och lastmöjligheter! Här sitter ni med närhet till kommunikationer och service.
OM LOKALEN
Genomtänkt lokal med industrikänsla som är öppen och ger en härlig känsla av rymd. Ultimat ljusinsläpp tack vare stora fönster som skapar en kreati­v atmosfär.

Mötes- och kontorsrummen avgränsas med stora glaspartier mot de gemensamma ytorna. Lokalen har en kombination av mötesplatser, mötesrum och varierade arbetsplatser med en flexibilitet som möjliggör plats för många. Kontoret är nyligen renoverat och håller en hög modern standard med bl.a installerad kyla. Denna lokal är perfekt för det moderna kontoret.

- Lasthiss finns tillgänglig i fastigheten.

- Parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

- Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter.

OM FASTIGHETEN

Välkomna till Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet som har totalrenoverats och där vi idag kan erbjuda ert företag moderna kontor samt showroom med industrikänsla!

KOMMUNIKATIONER

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, och busskommunikation ligger alldeles intill. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

NÄRSERVICE

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, gym, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler