Rallarvägen 41

Kontor, 213 m2, Stockholm, Åkersberga

Lokal som idag nyttjas som kontor men kan även anpassas för annan typ av verksamhet. Lokalen är belägen en trappa upp med fönster mot två väderstreck och representativa ytor med ljust stengolv samt bra teknisk standard med bl.a komfortkyla. Pentry och toalett finns i lokalen och hiss finns för både besök och eventuell gods och det gör även tillgängligheten god om verksamheten kräver det. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov vad gäller omdisponering av planlösningen eller vid andra önskemål.

Omgivning

Rallarvägen och området omkring är Åkersbergas mest expansiva och fastigheten ligger centralt belägen i detta kluster av företag med butiker, kontor och olika typer av verksamhetslokaler.

Kommunikationer

Åkers Runö station ligger 1 km bort med Roslagsbana till Östra Station i Stockholm och busshållplats 400 meter bort. Lätt åtkomst till 276 och vidare till E18 och Stockholm samt E4 och Arlanda genom norrortsleden.

Service

Apotek, bilbesiktning och flera matbutiker några hundra meter bort samt variation av olika lunchrestauranger i området med bl.a Berga Sushi och Don Castello precis nedanför byggnaden.

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322309

Liknande lediga lokaler i Åkersberga