Pipers väg 28

Kontor/Kontorshotell, 20 m2, Stockholm, Brunnsviken

Coworking eller litet eget kontor- vi har lediga kontor från 20-1000 kvm! Oslagbar läge med närhet till sjö, grönska och kommunikationer!

Pipers park erbjuder coworking platser och hybridkontor oavsett om du är frilansare och behöver ett litet rum bara för dig, eller driver ett företag med personal som kräver fler platser.

Vi erbjuder lounger, coworkingytor, privata kontor och mötes- och konferensrum samt restaurang&matsal för events.

Pipers Park är bemannad mellan kl 08-17 och som medlemmar har ni tillgång dygnet runt årets alla dagar.

Fastigheten Växten 1 i Bergshamra i norra Stockholm ger en sällan skådad kombination av anrik herrgårdsmiljö, moderna kontorslokaler och natursköna omgivningar i ett centralt läge med närhet till kommunikationer!

Byggnaden i klassisk 1920-tals stil har en gemensam entré med reception där Pipers Park service center finns för alla behövande tjänster. Originaldetaljer har bevarats i kombination med moderna kontor. Ljusa lokaler och en vacker sjöutsikt i sydvästläge mot Brunnsviken. 

Pipers Parks erbjuder även befintliga gemensamma utrymmen så som reception med full service, mötesrum och restaurang & lunchrum. 

På fastigheten finns en huvudbyggnad med tillhörande två flankerade flyglar. Byggnaderna har ett härligt sydläge med både soldränkt innergård och takterrass som blickar ut över Brunnsvikens vatten. Hela området har en herrgårdskaraktär med tidsenliga byggnader och omgivningar.

Omgivning

Omgivning/natur

I direkt närhet finns promenad- och löparstråk invid vattnet som tar dig hela vägen in till centrala Stockholm. Utmed dessa stråk finns stopp så som Tivoliparken, Bergianska trädgården, Edvard Andersons växthus och Brunnsviksbadet.

Företag i närheten

Som närmsta grannar finns Pipers väg 2 och två större kontorsfastigheter (bla If-huset). På andra sidan viken finns Frösundavik och det nya, dynamiska Järva Krog.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda parkeringsmöjligheter på Pipers Park med laddstationer.
P-platserna är utomhus. Det finns även cykelparkering.

Närservice

Pipers Park erbjuder matautomater med stort utbud av färdiglagad mat. En kort promenad från fastigheten finns pittoreska Kafé Sjöstugan som under sommarmånaderna har öppet alla dagar och vid Bergshamra centrum finns en välsorterad Ica Nära och restaurang.

Kommunikationer


Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter med 5 minuters promenad till tunnelbanestationen Bergshamra som tar dig till centralen på 13 minuter. Från Bergshamra finns också flertalet busslinjer. Om pendling till jobbet sker via pendeltåg finns det buss från Solna Station till Bergshamra centrum alternativt dryga 12 minuter med cykel.

Bilvägen är smidig med närhet till både E18 och E4 och gott om parkeringar på fastigheten. Drygt 11 minuter körväg från Lidingö, 10 minuter från Sollentuna, 17 minuter från Bromma, 15 minuter från Östermalm och 13 minuter från Kungsholmen.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Växten 1

Byggår

1930

Renoveringsår

2023

Planlösning

Små & mindre företag erbjuds coworking platser i vårt kontorshotell.


Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Hiss

JaKontakta Annonsör

Jöns Bartholdson
073-505 95 35
jons.bartholdson@pulsen.se