Palmfeltsvägen 5

Kontor, 628 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Modern och yteffektiv lokal med bra konferensrum, moderna installationer och gemensam service i huset. Välkommen till Palmfelts Center!
Tag plats i denna öppna och luftiga lokal med fri utsikt över det framväxande Slaktuhusområdet. Interiören är ljus mötesrummen är byggda med extra ljudklass och pentryt får du som hyresgäst vara med och planera. Arbetsytan är idag helt öppen men den lämpar sig även för ett visst tillskott av kontors- eller grupprum.

Som hyresgäst i Palmfelts Center har du tillgång till husets gemensamma reception och tillhörande konferensavdelning. Det finns en stor och bra lastkaj och för den som önskar finns även serverhallar att hyra.

Omgivning

Omgivning/natur

Palmfelts Center ligger i entrén till Slakthusområdet, med Globen shopping som närmaste granne. Huset under 1980-talet för Bankgirocentralen, så förutom ca 26.000 kvm kontor finns här gott om serverhallar med hög säkerhetsklass. Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Närservice

Hus 26, en del av Slakthushallarna, finns runt hörnet med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albins största satsning Solen, Afrika, Bar Montan och Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Utbudet av restauranger och annan service kommer succesivt utökas närmsta åren. Globen Shopping ligger bredvid och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 100 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar, varav den ena direkt utanför husets entré. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kylhuset 21

Våningsplan

5

Planlösning

Öppet och ljust och med utsikt i tre väderstreck.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073-920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073-920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 120 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 325390

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet