Palmfeltsvägen 5

Kontor, 1150 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Yteffektiv och formbarlokal med egen terrass, bra konferensrum, moderna installationer och gemensam service i huset. Välkommen till Palmfelts Center!
Här erbjuds en modern och yteffektiv lokal, väl lämpad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Ritningen visar på hur lokalen kan disponeras efter viss ombyggnad. Idag finns en högre grad av egna rum. Tekniskt sett finns det i lokalen möjlighet till ventilation för över 120 personer, vilket möjliggör effektivt nyttjande alternativt utbildningsrum för flertalet personer. Palmfelt center uppfördes 1986- 89 och var ursprungligen hem åt dåvarande Postgirocentralen. Huset har tydliga postmodernistiska drag med lekfulla, geometriska former och detaljer som är typiska för byggnader uppförda under 1980-talet. Den ursprungliga gestaltningen har en hög ambitionsnivå med till exempel högt belägna, planterade gårdar och takterrasser som bryter upp och ger dagsljus till den inre delar av huset. Idag rymmer fastigheten främst kontorsarbetsplatser med en gemensam entré och tillhörande konferenslokaler.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Närservice

Hus 26, en del av Slakthushallarna, finns runt hörnet med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albins största satsning Solen, Afrika, Bar Montan och Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Utbudet av restauranger och annan service kommer succesivt utökas närmsta åren. Globen Shopping ligger bredvid och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 100 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kylhuset 21

Våningsplan

2

Planlösning

Vi färdigställer lokalen i samråd med tillträdande hyresgäst.
Kontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073-920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073-920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 120 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319804

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet

Liknande lediga lokaler i Slakthusområdet