Palmfeltsvägen 5

Kontor, 470 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Modern och yteffektiv lokal med bra konferensrum, moderna installationer och gemensam service i huset. Välkommen till Palmfelts Center!
Här bjuds en modern och yteffektiv lokal, väl lämpad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. De två ritningarna visar på hur lokalen ser ut idag och hur den skulle kunna disponeras efter ombyggnation. Som hyresgäst i Palmfelts Center har du tillgång till husets gemensamma entré och tillhörande konferensavdelning.
Tekniskt sett finns det i lokalen möjlighet till ventilation för över 50 personer personer. I huset finns även serverhallar att hyra för den som önskar.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping ligger bredvid och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa. Huset användes under 1980-talet för Bankgirocentralen, så förutom ca 26.000 kvm kontor finns här gott om serverhallar med hög säkerhetsklass.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 100 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kylhuset 21

Våningsplan

2

Planlösning

Vi färdigställer lokalen i samråd med tillträdande hyresgäst.
Kontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 93 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319741

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet