Olle Engkvists väg 12

Kontor, 473 m2, Stockholm, Hässelby

Lokalarean består av en mixad planlösning med både öppna ytor och rum i varierande storlekar. På det övre våningsplanet finns utgången till den stora gården med sandlåda och andra lekredskap. På gården finns även ett förråd. En aktör som etablerar en förskola här kan erbjuda barnen en fantastiskt fin utemiljö både på gården men även i den stora allmänna lekparken som finns precis utanför huset.

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter behov och önskemål både vad gäller planlösning och materialval. Lokalens takhöjd är generös och något högre än standard.

Bredband: Bredband via fiber (LAN) finns anslutet till fastigheten. Telenor levererar 1000 Mbit/s.

Omgivning

I Hässelby Strand utgörs bebyggelsen till största del av bostäder men här finns även en hel del kommersiell service. Det är nära till Mälaren och dess fina badstränder. Strandpromenad finns längs Mälaren med vacker natur för rekreation. Flera båtklubbar finns längs stranden samt fina strövområden vid Riddersviksgård och Tempeludden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med ca 5 minuters promenad till Hässelby Gårds tunnelbanestation. Med t-bana når du t-centralen på ca 25 minuter. Busshållplats där ett flertal bussar till bl. a. Vällingby, Kista, Spånga och Jakobsberg finns inom gångavstånd. För den bilburne finns även möjlighet att hyra p-plats på fastighetens baksida samt förstås parkera på intilliggande gator.

Service

I Hässelby Gårds Centrum finns alla kommersiell service som kan önskas för att förenkla din vardag. Exempelvis Ica Supermarket, Apotek, Systembolag, vårdcentral, bank samt flera restauranger. Träningsmöjligheter på Fitnes24seven.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Lokalen kan hyras omomsad.
Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 308975