Odengatan 11

Kontor, 57 m2, Stockholm, Östermalm

Du möts av ett vackert och mycket representativt trapphus. Lokalytan fördelas på en välkomnande entré och i anslutning till denna finns en fräsch wc. Arbetsrummet som du sedan kommer in i är rymligt med plats för flera skrivbord. I det ena hörnet finns en mycket vacker öppen spis. Det andra lite mindre rummet nyttjas med fördel som mötesrum och här finns också en pentrydel. I detta rum finns ytterligare en entrédörr vilket gör det möjligt att använda separata ingångar för externa besökare och intern personal. Lokalen är lämplig för 4-5 personer.

Kontoret har en väl bevarad gammaldags prägel från byggnadsåret med tidstypiska originalsnickerier så som takrosetter och spegeldörrar. Lokalen har vackra höga fönster, generös takhöjd och fiskbensparkett i det stora rummet.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber finns indraget till lokalen för bredbandsuppkoppling.

Ventilation: Självdragsventilation

Det här är rätt lokal för företaget som önskar en representativ lokal i anrik miljö och som uppskattar fin arkitektur. En arkitekt-, redovisnings- eller advokatbyrå kan exempelvis vara passande verksamheter här.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med Tekniska Högskolans t-banestation med röda linjen rakt över gatan och kort gångavstånd till Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan. Vid Tekniska högskolan avgår flertalet innerstadsbussar och snett utanför porten finns en busshållplats där ett flertal busslinjer passerar. På några minuter går du till Odenplan där även pendeltåg avgår.

Service

Bästa tänkbara service med kort gångavstånd till flertalet restauranger med alla tänkbara smakriktningar, caféer, butiker och shopping. Ica Supermarket finns lite längre ner på Odengatan.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Lokalen hyrs ut med avstående av besittningsskydd.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322360