Nybrogatan 12

Kontor, 180 m2, Stockholm, Östermalm

Lokalen har en rumsindelad planlösning. Du möts av en välkomnande entré med plats för avhängning och en trevlig yta för väntande besökare. Det finns fem rum i fil som vetter ut mot Riddargatan. Ett av dessa rum är hörnrummet med fönster mot både Riddargatan och Nybrogatan. Ett sjätte arbetsrum vetter mot Nybrogatan. Rummen har fiskebensparkett, stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar och vackra högresta fönster. Det största rummet med den vackra öppna spisen nyttjas idag som mötesrum. I lokalens inre region finns det stilrena pentryt med diskmaskin, två inbyggda mikrovågsugnar samt matplats för upp till ca 8 personer. Lokalen har två helkaklade wc med grått klinkergolv varav en med dusch. I Korridorsytan har undertak med infälld belysning och där finns utrymme för skrivare/kopiator.

Denna mycket representativa lokal är väl värd ett besök då detta är ett kontor att trivas i. Här kan personalen få den arbetsro de behöver för att uppnå sin yttersta produktivitet samtidigt som de kan inspireras av Nybrogatans puls och myllrande folkliv som finns alldeles utanför porten.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk och välja bredbandsleverantör.

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmstorgs t-banestation där röd linje avgår, flera busslinjer passerar i närheten, spårvagn trafikerar Strandvägen som tar dig vidare till det Kungliga Djurgården samt Skärgårdsbåtar vid Nybrokajen.

Service

Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhléns med mera. Stureplan och Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbud samt kort gångavstånd till inte mindre än 4 matvarubutiker.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 311812

Liknande lediga lokaler i Östermalm