Nybrogatan 11

Kontor, 225 m2, Stockholm, City

Nyrenoverad lokal i centralt läge på Nybrogatan.
Representativt och trivsamt läge i ett centralt nav mellan Stureplan, Nybroplan och Östermalmstorg med närhet till restauranger, caféer, shopping, livsmedel, sjukvård, m.m.

Omgivning

Omgivning/natur

Intill fastigheten finns prisbelönta restaurangen Astoria som bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga! Efter en god lunch kan du ta en avkopplande promenad längs Nybrokajen och Strandvägen. Ett stenkast från kontoret ligger Östermalmstorg med fina Östermalmshallen eller så finns Stureplan med det myllrande utbudet av de internationella modevarumärkena och även flertalet restauranger.

Närservice

Mycket bra serviceutbud i området tack vara det centrala läget. Med närheten till bland annat Stureplan finns ett stort antal restauranger, kaféer och butiker att välja på. Övrig service såsom bank, apotek och träningsmöjligheter finns också i området..

Kommunikationer


Det ska vara enkelt att ta sig till och från kontoret. Runt Riddargatan finns alla kommunikationer du kan önska. Välj mellan buss, tunnelbana och båt, eller ta cykeln till jobbet. Vill du ta bilen hittar du flera parkeringsgarage i närheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Riddaren 27

Byggår

1912

Våningsplan

3 av 6

Planlösning

Planlösningen är rumsindelad och har både kontorsrum, konferensrum för 10 personer och mindre samtals/mötesrum.
Två WC-grupper med dusch i lokalen, pentry/pausyta samt ett mindre förrådsutrymme.
Utsikten från lokalen vetter mot Nybrogatan och innergården.
Kontakta Annonsör

Gustav Björkman
072-887 30 83
gustav.bjorkman@colliers.com


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City