Norra Stationsgatan 69

Kontor, 766 m2, Stockholm, Hagastaden

Näst högst upp i fastigheten ligger denna ljusa lokal med stora fönsterpartier och yteffektiva ytor. Utsikt över Hagastaden och stadens puls.
Här möts gammalt och nytt i en fantastisk mix, kantat av en grönskande och lugn oas/innergård. Bli granne med exempelvis Academic Work, Min Stora Dag, Veolia, The Park och Previa. Lokalen har stora ljusa ytor med häftiga glaspartier som vetter ut mot pulsen i Hagastaden.

Omgivning

Omgivning/natur

Hagastaden är en växande stadsdel där Stockholm och Solna möts och kommer när allt står klart att vara ett av Stockholms största utvecklingsområden genom tiderna. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv.

Närservice

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Kommunikationer


Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken. 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Blästern 13, Vattenfabriken (Hus 813)

Våningsplan

6

Planlösning

Kontorslokal med högt hörnläge och storslagen utsikt över Hagastaden och Norra Stationsparken. Lokalen kommer att anpassas efter företagets behov och önskemål.


Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson
Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 85 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309434

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden