Norr Mälarstrand 12

Kontor, 60 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalens ingång är belägen i det vackra trapphuset. Lokalen har ett stort öppet rum med två entresoler med ståhöjd. Lokalen har en unik takhöjd och mycket vacker stuckatur. Här finns även en fräsch helkaklad wc med dusch, ett pentry utrustat med diskmaskin samt en helt egen uteplats! Lokalen har ett fönster med säkerhetsgaller mot uteplatsen samt rikligt med ljusinsläpp via takfönstren. Lokalen har fina ytskikt samt ett vackert stengolv i original från byggnadsåren.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i källaren vilket gör det möjligt att dra in fiber till lokalen för snabbt bredband.

Omgivning

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område och i synnerhet Norr Mälarstrand med dess härliga promenadstråk. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar vid Kungsholms torg samt på Hantverkargatan inom kort gångavstånd från lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.

Service

Norr Mälarstrand är Kungsholmens vackraste gatan vilken erbjuder både restauranger, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen samt strandpromenad längs Mälarens vatten. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata. Samt sist men inte minst promenadavstånd in till T-Centralen och Citys hela serviceutbud.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309193