Munkbron 9

Kontor, 174 m2, Stockholm, Gamla Stan

Lokalen har en rumsindelad planlösning med en bra mix av rum i varierande storlek. Här finns en välkomnande representativ entré med inbyggda garderober, två större rum varav det ena nyttjas som styrelserum idag, ett mindre mötesrum, två mindre arbetsrum, ett rymligt förråd med säkerhetsdörr, en helkaklad wc samt ett mindre pentry.

Detta är en sällsynt vacker lokal med fantastiskt fina originaldetaljer såsom vackra väggpaneler, dekorativa stuckaturer och takrosetter, speglande dubbeldörrar samt högresta fönster med djupa speglande nischer. Lokalen har en mycket generös takhöjd och golven utgörs fiskbensparkett, ekparkett samt ett väldigt vackert trägolv i det nuvarande styrelserummet som tros vara originalgolv. Ett av de mindre arbetsrummen har ett mycket fint burspråk med utsikt över Riddarfjärden.

Sammanfattningsvis så är detta en mycket vacker och representativ lokal.

Säkerhet: Gallergrind framför entrédörren samt säkerhetslås.

Bredband: Den nuvarande hyresgästen har dragit in i fiber lokalen.

Ventilation: Mekanisk.

Förråd: Ett tillhörande vindsförråd om ca 5 kvm ingår i hyran.

Omgivning

Gamla Stan i Stockholm är en världsberömd stadsdel, känd för dess mysiga småbutiker, dess anrika smala gränder och torg samt sin historia. Slussens framtida utseende kommer i allmänhet lyfta Slussen och i synnerhet södra delarna av Gamla Stan enormt.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda. Gamla Stans tunnelbanestation som trafikeras av både röd och grön linje ligger ca 190 m från fastigheten. Gångavstånd till flera busslinjer. Närmast är Riddarhustorgets busshållplats där linje 3 och 53 snabbt tar dig till Slussen med T-bana, Saltsjöbanans ändstation samt en Stockholms största bussterminal. Det är även gångavstånd till Slottsbackens hållplats där busslinjerna 2, 3 53, 57 och 76 passerar. Det är ca tio minuters promenad till Stockholms Centralstation där fjärrtåg, pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår. En bit nedanför Slussen avgår färjorna som tar Dig till Skeppsholmen, Djurgården och Gröna Lund.

Service

I Gamla Stan finns hundratals restauranger, mängder av mysiga caféer och butiker med mera. Du har den välsorterade Munkbrohallen på Munkbroleden, Coop Nära med postservice vid Järntorget samt nära till apotek. Kort och gott så har du här all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av verksamhet och hyresgäst. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319105