Mössebergsvägen 12

Kontor, 28 m2, Stockholm, Bromma

Lokalen är perfekt som mottagningslokal för en person eller 1-2 företagare som behöver kontor och som kanske även har övernattningsbehov. Alternativt för den som söker efter en mottagningslokal, t.ex. för medicinsk fotvård eller samtalsverksamhet.

Då lokalen är belägen i ett bostadshus måste det vara en lugn och icke störande verksamhet som bedrivs i lokalen.

Lokalytan fördelas på ett arbetsrum, ett mindre rum med trinnetkök och matplats vilket med fördel kan nyttjas för möten. I anslutning till det innersta rummet finns wc med dusch.

I det första rummet är takhöjden ca 2,66 m och i det inre rummet ca 2,85 m.

Möjligt att ställa ut ett litet bord och ett par stolar utanför intill husväggen.

Bredband: Stokab finns anslutet till huset och har en i entrén vid trapphus 10.

Omgivning

Lokalen har ett mycket trevligt, lugnt geografiskt läge i Traneberg med grönområde bakom huset. Närhet till vatten om grönområden för rekreation, promenader eller joggingrundor.

Kommunikationer

Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Inom kort promenadavstånd finns Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan samt ett flertal busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4:n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats

Service

I Alvik finns all service man kan önska sig. Här finns ett flertal restauranger, caféer, träningsanläggningar, gym och tennishall. Kring Alviks Torg finns ett bra butiksutbud av service post, bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, florist, Pressbyrån och en stor mataffär.

Övrigt

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent som lokalen överlåtes till. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319136