Marcusplatsen 1B

Kontor, 423 m2, Stockholm, Sickla

Högst upp i denna vackra industrifastighet finns en lokal med stora fönster och vacker utsikt över bl.a. Marcusplatsen och Hammarbybacken. Här kan man som tillträdande hyresgäst vara med och utforma lokalen efter verksamhetens behov. Det är högt i tak och till ytan hör en egen terrass med utgång från pentry och gemensamhetsyta.

Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har du alltid nära till snabb service genom vår egen förvaltningspersonal som finns på plats i alla våra fastighetsområden. Förutom Atrium Ljungbergs huvudkontor blir du i detta hus granne med företag som Enstar, Vklass, Svensk Fastighetsförmedling och Above.

Omgivning

Historien är alltid närvarande i Sickla med tydliga årsringar i arkitektur och byggnader som nu rymmer helt nya verksamheter. Sickla har alltid attraherat entreprenörer och idag är stadsdelen arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. De luftiga och modernt utrustade kontoren samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service och nya bostäder i kvarteren på Nobelberget. För den som lever ett aktivt liv väntar naturens nöjen med cykling, kajak i Sickla sjö eller löpning i Nackareservatet. Här finns också Hammarbybacken med skidåkning mitt i stan på vintern och mängder av aktiviteter övriga året.

Kontakta Annonsör

Emelie Madarasz
0709-27 60 82
emelie.madarasz@al.se

Kontakt

Emelie Madarasz
Emelie Madarasz
0709-27 60 82

emelie.madarasz@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 84 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309454

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla

Liknande lediga lokaler i Sickla