Löfströms allé 5

Kontor, 745 m2, Stockholm

Modern byggnad med genuin industricharm och flera servicefunktioner i huset. Lokalen renoveras och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.
Den historiska fastigheten Chokladfabriken har varsamt renoverats och är nu både toppmodern och energieffektiv. Här har man nära till kommunikationer, service mat och kultur men även natur och parker runt hörnet för härliga lunchpromenader. Här finns möjlighet att anpassa lokalen helt efter dina önskemål då den ska renoveras i samband med tillträde. Ljusa öppna kontorsytor med stora fönsterpartier samt flera servicefunktioner i fastigheten så som reception, konferens och restaurang. Miljöcertifiering Breem Very Good.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Närservice

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Kommunikationer


Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Eken 6

Våningsplan

5


Hiss

JaKontakta Annonsör

Emelie Madarasz
070-927 60 82
emelie.madarasz@al.se


Kontakt

Emelie Madarasz
Emelie Madarasz
070-927 60 82

emelie.madarasz@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 120 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322152

Liknande lediga lokaler