Löfströms allé 5

Kontor, 752 m2, Stockholm

Stor och flexibel lokal, högt upp i Chokladfabriken med stora fönster i tre väderstreck, högt i tak samt bemannad konferensavdelning i entréplan.
Fastigheten är smakfullt renoverad och har i stora delar fått bevara sin industricharm. Den här stora, flexibla lokalen ligger högt upp med ett vackert ljusinsläpp och härlig utsikt. Möjlighet finns att ta bort undertak för en högre takhöjd och synliga installationer. Chokladfabriken ligger centralt belägen i Sundbyberg, strategiskt affärsläge med närhet till lokala kommunikationer såväl som flyg och pendeltåg. I fastigheten finns tillgång till en bemannad reception och konferensavdelning, Friskis & Svettis samt restaurang och café.
Fastigheten är miljöcertifierad enl standard Breem Very Good.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken. Det finns gott om butiker och restauranger i centrumdelen som bara ligger på ett par minuters promenad från fastigheten.

Närservice

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Kommunikationer


Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Eken 6

Våningsplan

6

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning för arbetsplatser samt ett flertal mötes-/konferensrum i varierande storlekar.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Filip Personne
073-146 31 42
Filip.personne@eu.jll.com


Kontakt

Filip Personne
Filip Personne
073-146 31 42

Filip.personne@eu.jll.com

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319327

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg

Liknande lediga lokaler