Livdjursgatan 5

Kontor, 1900 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Unik möjlighet till kontor i egen fastighet med två plan & tillhörande uteplats/terrass i Slakthusområdet, mötesplatsen för mat, kultur & upplevelser.
Hus 48 Lilla Marknadshallen renoveras nu med varsam hand för att inrymma ljusa kontor med industrikänsla och café i bottenplan, precis intill nya grönområden i parken Fållan. Här har du som hyresgäst en unik möjlighet att flytta in i ett alldeles eget hus i hjärtat av Slakthusområdets historiska kvarter. Klart för inflytt sommaren 2024. Lilla Marknadshallen är en av de ursprungliga byggnaderna som än idag står kvar i Slakthusområdet. Med det karaktäristiska sandfärgade teglet, de gröna taken och de unika fönsterpartierna är huset en del av arvet som ger platsen dess unika själ och karaktär.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under slutet av 2022 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast, lunch- och cateringrestaurangen Partymakarna och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

7248 Kylhuset 16

Planlösning

I huset möts du av ljusa och flexibla miljöer med spännande och unik karaktär. De vackra gavelfönstren och de välvda taken ger rummen dess speciella atmosfär. Bitvis uppbrutna bjälklagen möjliggör allt från intima mötesrum och lugna oaser till stora sociala ytor med höga takrymder.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Nicole Rosvall
070 927 60 31
nicole.rosvall@al.se


Kontakt

Nicole Rosvall
Nicole Rosvall
070 927 60 31

nicole.rosvall@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 318375

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet