Livdjursgatan 4

Kontor, 282 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Ljus kontorslokal, högt upp i huset och med möjlighet till flexibelt hyresavtal.
Huset byggdes till en början för Slakteriförbundet (Scan) men utgör idag kontor för flertalet olika verksamheter. Byggnaden är en av flera i området som ska genomgå en total förändring och därav löper hyresavtalen på begränsad tid. Atrium Ljungberg är emellertid en stor fastighetsägare i området och vi eftersträvar alltid att hitta fortsatta lösningar åt våra hyresgäster.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Det kommer naturligtvis att ta en stund innan allt detta är på plats men redan idag har vi Globenområdet som närmaste granne och där finna all tänkbar närservice med välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek och en mängd olika butiker och restauranger. Utbudet av mat- och kaffeställen i själva Slakthusområdet ligger i framkant, så ta en tur runt i de gamla kvarteren och låt dig väl smaka.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 200 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

7215 Kylhuset 15

Våningsplan

6

Planlösning

Fönster i tre väderstreck ger en ljus och trevlig lokal. Planlösningen bjuder på både öppet landskap, möjlighet till egna rum samt ett ljust och fint pentry. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en textilmatta.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 69 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319226

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet

Liknande lediga lokaler i Slakthusområdet