Linnégatan 26

Kontor, 225 m2, Stockholm, Östermalm

Lokalen har en representativ storrumslösning. I den välkomnande entrén finns plats för både avhängning och väntande besökare. Takhöjden har bevarats i korridorstråket och här finns plats för skrivare och kopiator. Övrig lokalyta fördelas på fyra rymliga rum som vetter ut mot Linnégatan av varav rummet närmast entrén med fördel nyttjas som konferensrum för ca 9 personer. Det finns också tre något mindre arbetsrum samt ett större rum med balkong i anslutning till pentry vilka vetter mot innergård. Pentryt är utrustad med fullstor diskmaskin samt erbjuder gott med förvaring i from av två höga golvskåp samt arbetsbänk med marmorskiva och förvaringsskåp. Det finns även två helkaklade wc med klinkergolv.

Balkongen som vetter innergården tillför ett mervärde åt lokalen. Lokalen har en bevarad gammaldags prägel från byggnadsåren så som generös takhöjd, höga golvsocklar, vackra spegeldörrar med speglande dörrposter, vackra högresta fönster med djupa speglande nischer, stuckaturer och takrosetter. Lokalen har genomgående fräscha ytskikt vilka utgörs av målade väggar och vacker fiskbensparkett i rummen. Fungerande porttelefon finns för besökare.

Läget fyra trappor upp i huset, den genomgående planlösningen, den generösa takhöjden och de stora fönstren inger en härlig känsla av ljus och rymd.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda sig av fiberoptiskt nätverk.

Ventilation: Mekanisk ventilation och kyla.

Omgivning

Kort gångavstånd till Humlegården. Du har även gångavstånd till Kungliga Djurgården för sköna promenader eller joggingrundor längs Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmstorgs t-banestation som trafikeras av röd linje. Flertalet busslinjer passerar i närheten så som buss 1 (Frihamnen-Stora Essingen), 2 (Sofia-Stureplan-Norrtull). 54 (Reimersholme-Hjorthagen), 69 (Centralen -Djurgårdsbrunn). Det är även nära till spårvagn som trafikerar Strandvägen och fortsätter ut till Kungliga Djurgården och båttrafik avgår vid Nybrokajen.

Service

Lokalen ligger i nära anslutning till Nybrogatan som är Östermalms mest fashionabla gågata med ett myllrande folkliv och ett mycket bra shoppingutbud. Sturegallerian liksom Östermalms Torg ligger ett stenkast ifrån fastigheten med en mängd trevliga små butiker, Åhléns med mera. I närområdet finns ett rikt utbud av trevliga restauranger med alla tänkbara smakriktningar. Du har också nära till Östermalmshallen, Dramatens kulturutbud och inte mindre än fyra livsmedelsbutiker.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall se via lokalförmedlaren enligt hyresvärdens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 324749

Liknande lediga lokaler i Östermalm