Lindhagensgatan 133

Kontor, 718 m2, Stockholm, Västra Kungsholmen

Välkommen till denna lokal där dagsljuset flödar genom de generösa fönsterpartierna.

Lokalerna har plats för 72 arbetsplatser och är mycket flexibla i sin utformning. Grundstrukturens design har ett tydligt uttryck, men är ändå lätt att anpassa efter just er verksamhets behov.

Ljus är ett av ledorden i omvandlingen av fastigheten. Nya, generösa glaspartier låter dagsljuset strömma in i luftiga rum med högt i tak. De stora fönstren, med sina breda fönsterternischer ger rummen karaktär och värme. Dessa har svarta plåtramar med inbyggd belysning, som efter mörkrets inbrott gör fastigheten till Västra Kungsholmens eget landmärke.

I den rymliga entréhallen finns gott om plats för besökare och medarbetare att slå sig ned en stund.

Äta matlådan på en brygga med utsikt över Mälaren? Alldeles intill Hornsbergs vackra strandpromenad hittar du vår fastighet på Västra Kungsholmen – omgiven av innerstadspuls, service och utmärkta kommunikationer. Här får arbetsdagen mervärde.

Fastigheten är uppförd i tre omgångar. Den intressanta arkitekturen bär tydliga spår av de olika tidsepokerna och karaktäristiska detaljer har bevarats vid renoveringen.

Kommunikationer

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil uppe på Essingeleden. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både den gröna och blå tunnelbanelinjen finns inom sex minuters gångavstånd med stationerna Kristineberg och Stadshagen.

Vägbeskrivning

Här finns parkeringsplatser att hyra i närliggande parkeringsgarage. Är du intresserad av att hyra parkering, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kontakta Annonsör

Fredrik Öhlin
+4686023318
fredrik.ohlin@castellum.se


Utvalda lokaler från Castellum Stockholm i Västra Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Västra Kungsholmen