Lindhagensgatan 105

Kontor, 500 - 10000 m2, Stockholm, Kungsholmen

Olivin – Business i balans

Olivin är en omtänksam och balanserad plats skapad för medarbetare som prioriterar en aktiv livsstil. Här är rörelse en självklar del av arbetsdagen med lösningar utformande för att medarbetarna obemärkt ska välja det aktiva alternativet. 

Husets design stöttar vardagsmoment som annars kan kännas omständiga. Olivin underlättar rörelse som får kropp och hjärna att må bättre, ser till att stressen minskar och att kreativiteten ökar.

Omgivning

Omgivning/natur

Smarta kontor för en aktiv livsstil

Olivins centrala placering ger medarbetarna många träningsmöjligheter. I området ligger sporthallar, tennishall, gym, kajakuthyrning och gott om utomhusgym. Tack vare närheten till vattnet är området även en härlig plats för löpning och simning. Smart utrustade och genomtänkta omklädningsrum, inbjudande trappor och stora takterrasser är några av faktorerna som bidrar till ett liv i rörelse.

Kombinationen av platsens träningsmöjligheter och husets utformning ger medarbetarna optimala förutsättningarna för en aktiv och effektiv vardag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage under huset

Närservice

En naturlig knutpunkt

Hornsberg är en plats full av liv och rörelse som passar den aktiva medarbetaren. Närheten till vattnet och sportfaciliteter gör det smidigt att paddla, löpa eller träna i samband med arbetet. Caféer, restauranger och barer ger platsen en vibrerande atmosfär för boende och arbetande i området. Det stora utbudet av service- och träningsmöjligheter bidrar också till platsens puls. Olivin blir en signaturbyggnad för Lindhagensgatan och ger stadsstrukturen en komplett känsla.

Kommunikationer


Bra kommunikationer

Läget är en stor fördel med att jobba här

Tunnelbanestationen Stadshagen (blå linje) ligger 300 meter bort. Det tar 6 minuter till T-centralen.
Thorildsplan (grön linje) ligger 500 meter bort. Det tar 9 minuter till T-centralen.
Kristineberg (grön linje) ligger 500 meter bort, med 10 minuter till T-centralen.
Lindhagensgatan och Nordenflychtsvägen är trafikerade med busslinjerna 50, 56 och 60.
Bilförare når huset smidigt tack vare närheten till Essingeleden.

Dessutom finns cykelbanor på Lindhagensgatan och Nordenflychtsvägen. För de som cyklar till jobbet kommer husets cykelgarage och de exklusiva omklädningsrummen vara uppskattat.

Övrigt


Byggår

2026


Takhöjd

2,8 m

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

LEEDKontakta Annonsör

Magnus Landvik
072-178 21 77
magnus.landvik@skanska.se


Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen