Liljeholmsvägen 18

Kontor, 205 m2, Stockholm, Liljeholmen

Kontorslokal med stora fönsterpartier i entréplan för ett fint skyltläge i attraktiva Liljeholmen. Lokalen anpassas i samråd med hyresgäst.
Nu finns möjlighet att hyra en kontorslokal i entréplan med stora glaspartier och ett fint skyltläge. Här finns möjlighet att påverka lokalens utformning inför tillträde i samband med att den renoveras.

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmskajen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Närservice

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom Systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Kommunikationer


På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stora Katrineberg 18, Liljeholmsvägen 18


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@al.se


Kontakt

Eva Troell
Eva Troell
070-861 13 30

eva.troell@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 97 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322207

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen

Liknande lediga lokaler i Liljeholmen