Liljeholmsvägen 16C

Kontor, 134 m2, Stockholm, Liljeholmen

Vacker fastighet i ett centralt läge. Stor grönskande innergård och generös tillgång till p-platser i varmgarage.

En kulturskatt mitt i Liljeholmen i form av en genuin 1770-talsgård, som ursprungligen var ett sommarhus där kung Karl XIV Johan brukade passera. Nu finns chansen till kontor om 134 kvm i ett av gårdshusen, alternativt 268 kvm i båda gårdshusen, med ett sjönära läge centralt i Liljeholmen. Entréplan med ett stort rum, pentry och WC. Ovanvåning med två rum. Fiberanslutning finns i huset. Utanför ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Vacker fastighet med centralt läge, goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering. Andra hyresgäster är bland annat Bankgirot, H&M, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens.

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Närservice

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Kommunikationer


På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stora Katrineberg 16, Mejerivägen 1-3

Våningsplan

1

Planlösning

Entréplan med öppen planlösning, pentry och WC. Ovanvåning med två rum.
Kontakta Annonsör

Jeanette Wredhammar
070-972 55 32
jeanette.wredhammar@al.se

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar
070-972 55 32

jeanette.wredhammar@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 82 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317827

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen

Liknande lediga lokaler i Liljeholmen