Liljeholmsvägen 16B

Kontor, 134 m2, Stockholm, Liljeholmen

Unik möjlighet till kontorslokal i eget gårdshus med anor från 1700-talet! Vacker fastighet med kakelugn och sjönära läge i Liljeholmen.

En kulturskatt mitt i Liljeholmen i form av en genuin 1770-talsgård, som ursprungligen var ett sommarhus där kung Karl XIV Johan brukade passera. Nu finns chansen till kontor om 134 kvm i ett av gårdshusen, alternativt 268 kvm i båda gårdshusen, med ett sjönära läge centralt i Liljeholmen. Denna fastighet har två våningsplan med totalt 5 rum, två ingångar, kakelugn, kök med plats för matbord samt två WC. Fiberanslutning finns i huset. Utanför ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Vacker fastighet med centralt läge, goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering.

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Närservice

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Kommunikationer


På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stora Katrineberg 16, Mejerivägen 1-3

Våningsplan

1

Planlösning

Huset har två våningar och två ingångar. Fyra rum och WC på det ena planet samt ett rum, kök med plats för matbord och en WC på det andra.
Kontakta Annonsör

Jeanette Wredhammar
070-972 55 32
jeanette.wredhammar@al.se

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar
070-972 55 32

jeanette.wredhammar@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 82 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317826

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen

Liknande lediga lokaler i Liljeholmen