Dokument


Kungsholmstorg 5

Kontor, 921 - 1935 m2, Stockholm, Kungsholmen

Fantastisk lokal/-er med tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal. Lokalen är smakfullt moderniserad till dagens standard med öppet kontorslandskap samt samtals- och konferensrum. Två entréer på varje våningsplan gör det möjligt att ha en personalingång och en publik entré. Plan 1 har en yta om 921 kvm och plan 2 en yta om 1014 kvm. Vill man hyra båda våningsplanen finns möjlighet att göra interntrappa. Det finns en lummig innergård med utemöbler för soliga dagar. Välkomna att trivas!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen på Kungsholmen med närhet till buss och tunnelbanestation Rådhuset. Hotell, restauranger, butiker och annan närservice finns i omedelbar närhet till fastigheten. Promenadstråken längs Norr Mälarstrand ligger intill fastigheten.

Övrigt

Fastigheten är belägen vid Kungsholmstorg, nära Norr Mälarstrand, på Kungsholmen. Den uppfördes åren 1900-1902 och användes då som sädesmagasin för öltillverkning. Den vackra tegelfasaden är bevarad i ursprungligt skick och har kulturhistoriskt värde.

Omgivande bebyggelse utgörs av främst bostäder med mindre butiker i bottenvåningen.

Kungsholmen

Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från Afa Fastigheter i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen