Dokument


Kungsholmstorg 5

Kontor, 921 - 1935 m2, Stockholm, Kungsholmen

Fantastisk lokal med tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal. Lokalen är smakfullt moderniserad till dagens standard med öppet landskap blandat med samtals- och konferensrum. Två entréer på varje våningsplan gör det möjligt att ha en personalingång och en publik entré. Lummig innergård med utemöbler för soliga dagar samt endast ett stenkast till Norr Mälarstrands strandpromenad.

Plan 1 (921 kvm) är redan fullt möblerat (valbart) för 72 arbetsplatser, loungeyta samt konferens-och mötesrum. Även pentryt är fullutrustat med både porslin, matbord och stolar. Allt för att det skall vara enkelt och smidigt att flytta in för den med kort varsel eller för den som söker en lättare övergång till nytt kontor. Plan 2 (1014 kvm) är idag fördelat på stor öppen planlösning blandat med konferens- och mötesrum samt pentryyta med stora fönster och utsikt mot vattnet. Möjlighet att göra interntrappa. Välkomna att trivas!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen med närhet till allmänna kommunikationer som buss och tunnelbana. Hotell, restauranger, butiker och anan närservice finns i omedelbar närhet till fastigheten. Promenadstråken längs Norr Mälarstrand ligger intill fastigheten.

Övrigt

Kulturhistorisk på Kungsholmen

Fastigheten, som är belägen vid Kungsholmstorg på Kungsholmen i Stockholm, uppfördes ursprungligen åren 1900-1902. Den vackra tegelfasaden är bevarad i ursprungligt skick och har kulturhistoriskt värde. Ursprungligen användes byggnaden som sädesmagasin för öltillverkning.

Fastigheten är belägen nära Norr Mälarstrand i Stockholm. Omgivande bebyggelse utgörs av blandad bebyggelse med främst bostäder och mindre butiker i bottenvåningen. Byggnaden uppfördes i början av 1900-talet med grundläggning på betong och med ytterväggar i natursten och tegel samt yttertak av plåt. Våningsplanen har stora fribärande ytor och golvbjälklag i stål med tegelvalv och bärs upp av två rader gjutjärnskolonner. Tegelfasaden är bevarad i ursprungligt skick och har kulturhistoriskt värde. Omfattande inre ombyggnad skedde 1985 då nuvarande ljusa, flexibla planlösningar tillskapades. År 2002 installerades fjärrkyla.

Kungsholmen

Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08- 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Liknande lediga lokaler i Kungsholmen