Dokument


Kungsholmstorg 5

Kontor, 921 - 1935 m2, Stockholm, Kungsholmen

Fantastisk lokal/-er med tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal. Lokalen är smakfullt moderniserad till dagens standard med öppet landskap blandat med samtals- och konferensrum. Två entréer på varje våningsplan gör det möjligt att ha en personalingång och en publik entré. Plan 1 har en yta om 921 kvm och plan 2 en yta om 1014 kvm. Vill man hyra båda våningsplanen finns möjlighet att göra interntrappa. Lummig innergård med utemöbler för soliga dagar samt endast ett stenkast till Norr Mälarstrands strandpromenad. Välkomna att trivas!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen med närhet till allmänna kommunikationer som buss och tunnelbana. Hotell, restauranger, butiker och anan närservice finns i omedelbar närhet till fastigheten. Promenadstråken längs Norr Mälarstrand ligger intill fastigheten.

Övrigt

Fastigheten, som är belägen vid Kungsholmstorg på Kungsholmen i Stockholm, uppfördes ursprungligen åren 1900-1902. Den vackra tegelfasaden är bevarad i ursprungligt skick och har kulturhistoriskt värde. Ursprungligen användes byggnaden som sädesmagasin för öltillverkning.

Fastigheten är belägen nära Norr Mälarstrand i Stockholm. Omgivande bebyggelse utgörs av blandad bebyggelse med främst bostäder och mindre butiker i bottenvåningen. Byggnaden uppfördes i början av 1900-talet med grundläggning på betong och med ytterväggar i natursten och tegel samt yttertak av plåt. Våningsplanen har stora fribärande ytor och golvbjälklag i stål med tegelvalv och bärs upp av två rader gjutjärnskolonner. Tegelfasaden är bevarad i ursprungligt skick och har kulturhistoriskt värde. Omfattande inre ombyggnad skedde 1985 då nuvarande ljusa, flexibla planlösningar tillskapades. År 2002 installerades fjärrkyla.

Kungsholmen

Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Liknande lediga lokaler i Kungsholmen