Krossgatan 36

Kontor, 253 m2, Stockholm, Vällingby

Kontorslokalen har genomgått en totalrenovering 2021 med nytt golv i form av heltäckningsmatta anpassad för kontorsmiljö som effektivt dämpar ljudet. Ljusa väggar samt glaspartier mellan samtalsrummen/kontorsrummen ger fint flöde av dagsljus genom lokalen och man har bra översyn på alla ytor från korridoren i mitten. Två större rum som kan användas för möten, öppen kontorslandskap, konferens eller klassrum och där man även tänkt på att utöka ventilationen som med en knapptryckning bort blir mer effektiv när man sitter i salarna. Pentry finns på två ställen så att man kan välja ha en yta för tex elever eller besökande precis vid entrén och den andra delen internt. Tre toaletter varav en är RWC anpassad och hiss finns i byggnaden för att tillgodose god tillgänglighet.

Omgivning

Expansivt området som är under uppbyggnad och där man hittar alla typer av verksamhet i ett och samma område.

Kommunikationer

Johannelund T-banestation ca 700 meter ifrån ger snabb access till Gröna linjen som går mellan Hässelby Strand och Stockholms alla centrala kommunikationspunkter med Kristineberg närmast innanför tullarna och därefter bl.a Fridhemsplan, Odenplan och T-Centralen. Busslinje 116 och 199 samt 518, 541 och 543 hittar man i närheten som ger ytterligare alternativ med dom allmänna kommunikationerna. För bilburen trafik så knyter väg 275 både E18 till E20 till varandra och man kommer snabbt in till Kungsholmen genom Bromma om man önskar det.

Service

Bra utbud av lunchrestauranger runtom tillsammans med livsmedelsbutiker, bensinstation, gym och bilprovning är bara några verksamheter man hittar i Vinsta. Vällingby Centrum på andra sidan av väg 275 ger ytterligare alternativ med alla tänkbara butiker och lunchställen man önskar.

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309774

Liknande lediga lokaler i Vällingby