Kronborgsgränd 11

Kontor, 265 m2, Stockholm, KistaMycket fräsch och ljus lokal som nyligen renoverats. Fönster i två väderstreck bjuder på fantastiskt ljusinsläpp. Stora luftiga ytor för öppet kontorslandskap kompletteras med tre konferensrum i olika storlekar för vardagens alla behov. Rymligt badrum med dusch samt två wc. Tillgänglig omgående! Fantastiskt skyltläge mot E18 med stort antal förbipasserande dagligen!

Vi tillhandahåller effektiva kontor, flexibla avtal och allt som behövs därtill.

I grund och botten har en arbetsplats bara en enda viktig egenskap anpassningsbarhet. Att kunna anpassa sig till förändringar att växa eller krympa, att inkludera tjänster eller inte, att tillgodose behoven hos personalstyrkor i alla storlekar. Technopolis har byggts på principen om anpassningsbarhet – sedan 1982. Vi är besatta av kundnöjdhet och våra 16 campus inhyser 1 400 företag och 45 000 nöjda anställda i sex länder inom Europa.

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster, allt från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang-, gym – och städlösningar. Här bjuds stort antal p-platser, ladd-platser samt tillgång till varmgarage i källaren med direktaccess via hiss. Tillgång till gemensam reception samt stora sociala ytor med fik och restaurang.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Kista campus har mycket bra parkeringsmöjligheter med hela 1100 parkeringsplatser i området. Det finns både ett varmt och kallt garage samt besökarparkering.

Kommunikationer


Belägen i attraktivt och expansivt område med närhet till goda kommunikationer. Kort promenad till tunnelbanan. Tvärbanan med ny station precis utanför entrén beräknas klart 2025.

Övrigt


Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Anders Lindskog
0 70 425 6200
anders.lindskog@technopolis.se


Utvalda lokaler från Technopolis i Kista

Liknande lediga lokaler i Kista