Korta gatan 7

Kontor, 1535 m2, Stockholm, Strand

Högst upp i huset med magisk utsikt!
Nu finns det möjlighet att hyra ett kontor högst upp i huset på plan 9 & 10. Ett pärlband av fönster skapar ett härligt ljusinsläpp från fyra håll. Lokalen har magisk utsikt och en bra blandning av öppna arbetsytor, cellkontor och mötes/konferensrum och ä'r på 1535 kvm. En interntrappa förbinder våningsplanen där det finns två stora rum på vardera våningsplan där man kan samla hela företaget för t ex information och utbildning.

Läge är oslagbart då lokalen ligger några steg från T-banan Solna Strand och 10 minuters promenad till pendeltågsstationen. Det finns garage i huset och p-platser alldeles intill fastigheten och ett gym som får nyttjas av hyresgästerna.

Omgivning

Omgivning/natur

Solna Strand är ett uppskattat kontorsområde där du kan välja mellan ett 15-tal lunch-restauranger i området och kreativa food trucks när säsongen tillåter. En kort promenad från Solna Strand ligger Sundbybergs Centrum där du hittar det mesta för att underlätta vardagen såsom banker, Systembolaget, detaljhandel och apotek mm.

Närservice

Ett flertal restauranger och ett gym finns i området. Från kontoret har du också bara tio minuters promenad till Sundbybergs centrum.

Kommunikationer


Solna Strand T-bana ligger i direkt anslutning till fastigheten, ett flertal busslinjer finns i området, 10 minuters promenad till pendeltåg och möjlighet att åka båt från maj-september är valmöjligheten oändliga. Cykelvägar leder åt flera håll, bland annat tar du dig till city på ungefär 20 minuter. Strandpromenaden från Solna Strand via Karlberg ger en skön cykelupplevelse i en nästan helt bilfri miljö. Väljer du trots allt att ta bilen så tar du dig till city på drygt tio minuter. Solna Strand ligger bredvid Huvudstaleden och har nära till E4. Till Bromma flygplats tar du dig på tre minuter och till Arlanda tar det cirka en halvtimme.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Valnöten 2

Byggår

1959

Våningsplan

10


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ewa Hellströmer
072-32 32 384
ewa.hellstromer@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i Strand