Korta gatan 10

Kontor, Stockholm, Solna

På Korta gatan 10 i Solna strand vill vi uppfylla alla behov man kan tänkas ha under en arbetsdag - från behovet av puls och energi till avkoppling och fokus. Här erbjuder vi flexibla kontor med service lite utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort.
Välkommen till Korta gatan 10 i Solna strand. En plats för dig och ditt företag att växa, redo för inflyttning hösten 2023.

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Övrigt

På Korta gatan 10 i Solna strand kombineras kontorslokaler skräddarsydda efter era behov med gröna oaser och vilsamma platser för reflektion och återhämtning.

Här finns både yogarum, gym med omklädningsrum och bastu och för dig som tar cykeln till jobbet så finns både cykelparkering och cykelspa.

På taket ligger den rymliga gemensamma takterrassen med orangeriet för trevliga möten i en avslappnad miljö. För att förenkla er vardag finns conciergetjänst till er service i entréplanet och paketskåp för leveranser från nätbutiker. Material och inredning har valts med omsorg med stort fokus på hållbarhet, allt för att skapa en välkomnande och trivsam miljö.

Nu befinner vi oss ofta både i sociala, digitala och fysiska miljöer och vi lovar att på bästa sätt försöka fläta samman dessa miljöer och underlätta er vardag så era verksamheter kan växa och blomstra.

Välkomna till Korta gatan 10 i Solna strand.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta Uthyrare Annelie Liljeqvist.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070...
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna