Kolonnvägen 24

Kontor, 800 - 4880 m2, Stockholm, Arenastaden

Ta plats i Arenastadens nya landmärke Första Parkett, en alldeles nybyggd fastighet med ljusa, öppna våningsplan som har fönster från golv till tak.

Omgivning

Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen.

Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.

Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med Telia, SEB, ICA, Siemens, Svea Ekonomi, Adidas och BMW för att bara nämna några.

Planlösning

Fastigheten är mycket flexibel och är under produktion så ni som hyresgäst har stor möjlighet att påverka utformning och planlösning utefter vad som passar er som företag.

Kommunikationer

4 min till Odenplan
7 min till Centralen
MTR trafikerar Solna-Göteborg
30 min till Arlanda
10 min till Bromma flygplats
15 min med cykel till Odenplan
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Service

Närheten till Friends Arena innebär närheten till sport, musik och underhållning av högsta klass. Precis bredvid har du den bästa shoppingupplevelsen du kan hitta i norra Europa, Mall of Scandinavia. Det extremt stora antalet butiker och restauranger lockar varje månad en bra bit över 1 miljon besökare.

Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
krister.loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

krister.loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 72 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 318420

Utvalda lokaler från Fabege AB i Arenastaden

Liknande lediga lokaler i Arenastaden