Dokument


Klarabergsgatan 29

Kontor, 620 - 1224 m2, Stockholm, City

Välkomna till Sergel Nova. I detta centrala läge finns nu möjlighet att sätta er egen prägel på kontoret. Tillsammans utformar vi just ert kontor för att möta morgondagens krav. Med stora fönster från golv till tak mot Klarabergsgatan möter ni stadens puls för att sedan kunna sätta er i lugn och ro på den stora terrassen mot innergården. Lokalen är uppdelad på två våningsplan om ca 620 kvm vardera. Det går även att hyra varje kontorsplan separat. Välkomna att trivas!

Omgivning

I direkt närhet finns tunnelbana, spårvagn och innerstadsbussar. Endast en kort promenad från fastigheten ligger tåg, pendeltåg och Arlanda Express.

Övrigt

Sergel Nova är populärnamnet på huset med ett av Stockholms mest centrala lägen. Fastigheten är belägen i hörnet av Drottninggatan och Klarabergsgatan med Sergels Torg utanför entrén. Här har du direkt access till Citys hela utbud av service, butiker och restauranger och med Centralstationen, tunnelbanan, spårvagn och bussar i bekväm närhet. Huset innehåller effektiva kontorsytor, butiker och restauranger. Ett bättre kommersiellt läge är svårt att hitta.

Byggnaden uppfördes 1957 i sju plan ovan mark samt fyra plan under mark. Under 2010 - 2012 totalrenoverades huset invändigt och till stora delar utvändigt. Samtidigt tillkom ytterligare ett våningsplan med glasad fasad. Under åren har byggnaden succesivt uppgraderats till dagens krav på tekniska, effektiva och flexibla lösningar.

City

14430

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City