Katarinavägen 19

Kontor, 357 m2, Stockholm, Slussen

Vacker och representativ våning anpassad för kontor om 357 kvm. Ljusa ytor med stora fönster både mot Katarinavägen och Stadsgården, här har man hela Stockholm i en panoramavy från kontoret. Lokalen renoveras och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, de inredda exempelbilderna i annonsen är från en liknande yta i fastigheten men med annorlunda ytskikt, takutformning etc. Fastigheten ’Sjömansinstitutet’ är uppförd under 1900-talets början och präglas av sin massiva tegelfasad och bevarade detaljer. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är denna lokal det självklara valet för den som efterfrågar en modern arbetsplats med bästa tänkbara service i den direkta närheten.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser genomgår just nu en stor omvandling. Från trafikplats till mötesplats med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Med nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet och allt detta tillsammans med stadens vackraste utsikt.
Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Kontakta Annonsör

Camilla Waxin
070-383 72 88
camilla.waxin@al.se

Kontakt

Camilla Waxin
Camilla Waxin
070-383 72 88

camilla.waxin@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 84 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 312429

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slussen