Jakob Westinsgatan 5

Kontor/Övrigt, 90 m2, Stockholm, Kungsholmen

Attraktivt belägen lokal invid Norr Mälarstrand med egen ingång från gatan överlåtes utan överlåtelseavgift!

Det vackra huset på Jacob Westinsgatan uppfördes år 1926. Huset har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler om somrarna.

Lokalen har en egen ingång från gatan samt en ingång från husets gemensamma trapphus.

Direkt innanför entrén finns det stora, öppna rummet med plats får många arbetsplatser. Här är takhöjden mycket generös (ca 3,5 m.) och på ett målat vitt betonggolv har en mörkgrå nålfiltsmatta lagts in vilket ger en behaglig akustik och en ombonad känsla.

I lokalens bakkant finns två rum med fönster som vetter in mot innergården. Det rymligare rummet som lämpar sig väl som mötesrum eller kontor och har en vacker kakelugn (dock ej i bruk). Pentryt är placerat i det mindre rummet. I ytan mellan det stora rummet och de inre rummen finns wc, förråd samt entrédörren ut till trapphuset.

Lokalen har en sådan karaktär och känsla som tilltalar många kreativa verksamheter. Tidigare har lokalen använts som fotostudio samt som kontor för filmproduktionsbolag.

Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. Det är även möjligt att teckna bredbandsavtal med Tele2 (före detta ComHem).

Omgivning

Omgivning/natur

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Företag i närheten

Många advokatbyråer finns etablerade i närområdet p.g.a. närheten till Tingsrätten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkeringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff eller boendeparkering för boende på Kungsholmen). Det finns även gott om parkeringsplatser längs med Norr Mälarstrand samt i Kungsholmens allmänna parkeringshus, t.ex. Pipers Garaget på Pipersgatan 23.

Närservice

Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen, och promenadstråk. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.

Kommunikationer


Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen.

Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.

Övrigt


Byggår

1926


Takhöjd

3,5 mKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 96 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328349

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Kungsholmen