Dokument

Planritning, Ingmar Bergmans gata 2 - Kv Skravelberget större 14, plan 2, lokal 284 kvm - 2022-03-17

Ingmar Bergmans gata 2

Kontor, 284 m2, Stockholm, City

Hög klass på attraktiv adress!

Smakfullt representativt kontor granne med Dramaten, med egen balkong i kulturhistorisk miljö! Fastigheten är belägen på Östermalm i närhet av Nybrokajen i ett av de mest attraktiva kontorslägena i Stockholms. Huset uppfördes 1908-11 och har renoverats under åren. I gatuplan öppnar inom kort en restaurang i hög klass.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm, nära Östermalmshallen, Östermalmstorg, Grev Turegatan och Sturegallerian.
Genom att hyra kontor här har du nära till en lunchpromenad på Djurgården eller soliga Strandvägen, äta lunch eller ta en fika i gröna Berzelii Park och all tänkbar handel och service har du bekvämt nära ditt kontor. Det öppnar snart toppkrog i bottenvåningen!

Planlösning

Representativt kontor om 284 kvm med balkong i kulturhistorisk miljö! Egen balkong. Lokalen har vackra trägolv och snickerier. Stora fönster mot hörnan ingmar bergmans gata/nybrogatan.

Kommunikationer

Vare sig du väljer att ta dig hit med cykel, bil, båt, tunnelbana eller buss så är kommunikationerna och färdmedlen många och nära fastigheten.

Service

Stort serviceutbud med många restauranger och butiker i anslutning till fastigheten.

Kontakta Annonsör

Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i City

Liknande lediga lokaler i City